1. Kast woonkamer
  2. 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase

Alles over 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase

4.5/5

Deze 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vitrinekast is een in de volgende afmetingen: 17 cm hoogte, 16.60 cm breedte en 22.60 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase

KleurTransparant
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastVitrinekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase

De 1:2 Helm Acryl Vitrine Box van YourDisplayCase is een absolute must-have voor eigenaars van een 1:2 F1-helm. Met deze elegante vitrine box krijgt jouw helm niet alleen de perfecte bescherming, maar ook een onmiskenbaar exclusieve uitstraling. De box is speciaal ontworpen voor de presentatie van een 1:2 helm van niemand minder dan Max Verstappen! Deze vitrine box is gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor het een duurzaam en stevig product is. Het transparante materiaal zorgt ervoor dat de helm duidelijk zichtbaar is, terwijl het tegelijkertijd wordt beschermd tegen stof, vuil en beschadigingen. Met de afmetingen die perfect zijn afgestemd op een 1:2 helm, past deze vitrine box moeiteloos in elke verzameling. Niet alleen is deze vitrine box functioneel, maar het is ook een ware eyecatcher. De strakke vormgeving en het glanzende acryl geven de helm een onmiskenbaar exclusieve uitstraling. Of je nu een fan bent van Max Verstappen of een verzamelaar van F1-helmen, met deze vitrine box geef je jouw verzameling een extra touch of luxury.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase

De 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase is een Vitrinekast en dit is een .

De 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 16.60 cm
Diepte: 22.60 cm
Hoogte: 17 cm

De 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Transparant. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze 1:2 Helm Acryl Vitrine Box- YourDisplayCase is .