1. Kast woonkamer
  2. ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage

Alles over ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage

4.5/5

Deze ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 136.80 cm hoogte, 172 cm breedte en 34 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage

Met de ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage kun je eenvoudig je favoriete boeken, planten en decoratieve items tentoonstellen. Deze handige, open kast is een perfecte toevoeging aan elk interieur. Met zijn matzwarte metalen frame heeft deze boekenkast een stoere, industriële uitstraling. De bruine houten planken voegen daarentegen een warme, vintage touch toe aan het geheel. Deze boekenkast is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met meerdere ruime planken biedt hij voldoende opbergruimte voor al je boeken en andere persoonlijke spullen. Daarnaast is de kast ook geschikt om planten of decoratieve items op te plaatsen, waardoor je je eigen unieke stijl kunt creëren. Of je nu een moderne, industriële look wilt of liever een vintage sfeer wilt creëren, deze boekenkast past perfect bij jouw interieur. Met de ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een eyecatcher die je interieur naar een hoger niveau tilt. De combinatie van hout en metaal zorgt voor een interessante mix van materialen en stijlen. Bovendien is deze boekenkast eenvoudig te monteren en van hoge kwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Kortom, deze boekenkast is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een uniek en trendy meubelstuk.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage

De ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 172 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: 136.80 cm

De ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze ACAZA Boekenkast Industrieel Boekenrek Wandrek Hout en metaal en Vintage is .