1. Kast slaapkamer
  2. Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast

Alles over Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast

4.5/5

Deze Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een in de volgende afmetingen: 174 cm hoogte, 140 cm breedte en 43 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast

Berg al je kledingstukken stijlvol op in deze prachtige opvouwbare garderobekast van Acaza. Met zijn elegante zwarte stoffen bekleding en stevig metalen frame is deze kledingkast niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. De kast is voorzien van twee kledingrails waar je al je nieuw aangeschafte kleding netjes aan kunt ophangen. Daarnaast bieden de planken voldoende ruimte voor het opbergen van je favoriete tassen, schoenen en accessoires. Dankzij het opvouwbare ontwerp kun je de kast eenvoudig verplaatsen of opbergen wanneer je deze even niet nodig hebt. Met een wanddikte van 0,4 mm zijn de kledingstangen zeer stevig en kunnen ze een gewicht tot wel 30 kg dragen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je kledingkast het begeeft onder het gewicht van al je mooie kleding. Deze Acaza garderobekast is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Een must-have voor iedere fashionista!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast

De Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast is een Kledingkast en dit is een .

De Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 140 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 174 cm

De Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Acaza Garderobekast Kledingkast Kleerkast in Stof en Metaal Opvouwbaar Kast is .