1. Kast slaapkamer
  2. Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal

Alles over Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal

4.5/5

Deze Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 175 cm hoogte, 150 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal

Met de Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal berg je op een snelle en nette manier al je kleding op. Deze extra grote opvouwbare kledingkast zorgt ervoor dat je kleding beschermd blijft tegen stof, vochtigheid en vuiligheid. De stevige metalen buisconstructie maakt de kast bijzonder robuust, terwijl de antislipvoetjes ervoor zorgen dat de kast stevig op zijn plaats blijft staan. Wat deze kledingkast extra speciaal maakt, is het feit dat je hem gemakkelijk kunt opbouwen en afbreken. Dit maakt hem ideaal om mee te nemen als kampeerkast. Of je hem nu in de hal, kelder, zolder, slaapkamer of bergruimte plaatst, hij zal er altijd goed uitzien. Deze opvouwbare garderobekast biedt niet alleen voldoende ruimte voor al je kleding, maar zorgt er ook voor dat je kleding netjes en georganiseerd blijft. Kortom, de Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal is de perfecte oplossing voor het opbergen van al je kleding!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal

De Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 150 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 175 cm

De Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Acaza Garderobekast Kledingkast XXL Extra Grote Kleerkast in Stof en Metaal is .