1. Kast gang
  2. Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed

Alles over Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed

4.5/5

Deze Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een in de volgende afmetingen: 94 cm hoogte, 104 cm breedte en 47 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed

Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades, white washed. Deze kommode biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar is ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De white washed afwerking geeft het meubelstuk een rustieke uitstraling, waardoor het perfect past bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. De vier grote lades en twee kleine lades bieden voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd op te bergen. Of het nu gaat om kleding, accessoires, boeken of andere persoonlijke bezittingen, deze kommode zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plek blijft. De Alonso kommode is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat garant voor duurzaamheid en stevigheid. Het stijlvolle en mooie design maakt van dit meubelstuk een echte eyecatcher in je interieur. Creëer je eigen persoonlijke stijl en combineer de kommode met kleinmeubels of woonaccessoires die perfect matchen. Bij ons vind je de nieuwste woningtrends, zoals je ze in tijdschriften en magazines ziet. Ontdek unieke, praktische en comfortabele meubels met elk hun eigen, mooie en aparte ontwerp. Upgrade je interieur met de Alonso kommode en geniet van zowel functionaliteit als stijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed

De Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed is een Ladekast en dit is een .

De Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 104 cm
Diepte: 47 cm
Hoogte: 94 cm

De Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Alonso kommode 4 grote, 2 kleine lades,washed is .