1. Kast woonkamer
  2. Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel

Alles over Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel

4.5/5

Deze Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 75 cm hoogte, 70 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel

Deze veelzijdige archiefkast dressoir opbergkast is een must-have voor elke georganiseerde ruimte. Gemaakt van duurzaam meubelpaneel, is deze opbergkast voorzien van twee ruime vakken die afgesloten kunnen worden met deuren. Met 4 kleine pootjes biedt deze wandkast een uitstekende stabiliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wiebelende items. Deze multifunctionele kast is perfect geschikt voor diverse toepassingen in zowel uw kantoor als uw woonruimte. Het biedt voldoende ruimte om ordners, kleding, schoenen, archiefmappen, boeken, LP's, vinyl en andere items op te bergen. Het strakke en moderne ontwerp van deze opbergkast past perfect in elke interieurstijl. Met een hoogte van 75 cm, een breedte van 70 cm en een diepte van 40 cm biedt deze opbergkast voldoende ruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De praktische witte kleur zorgt ervoor dat deze kast naadloos kan worden geïntegreerd in elke ruimte. Met deze archiefkast dressoir opbergkast kunt u eindelijk al uw spullen georganiseerd en netjes opbergen, terwijl u tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan uw interieur maakt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel

De Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 70 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 75 cm

De Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Archiefkast dressoir opbergkast multifunctioneel is .