1. Kast woonkamer
  2. AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer

Alles over AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer

4.5/5

Deze AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 75 cm hoogte, 160 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer

Het AZ Home Dressoir Bruno 160 cm is een prachtig meubelstuk dat jouw interieur een stijlvolle en moderne uitstraling geeft. Met zijn elegante mat zwarte afwerking straalt dit dressoir luxe uit. Het is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een plaatdikte van 16 mm. Met een breedte van 160 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 75 cm biedt het voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. Dit dressoir beschikt over twee deuren en drie lades met kogelgeleiders. De lades hebben een diepte van 33,4 cm, een hoogte van 9 cm en een breedte van 52,6 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je persoonlijke bezittingen op te bergen. Daarnaast is het dressoir greeploos, wat zorgt voor een strak en modern design. Het AZ Home Dressoir Bruno 160 cm wordt geleverd in twee pakketten en is eenvoudig te monteren. Met zijn prachtige afwerking en functionele indeling is dit dressoir een perfecte aanvulling voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Creëer een stijlvolle en georganiseerde ruimte met dit moderne meubelstuk.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer

De AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 160 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 75 cm

De AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ Home Dressoir Bruno 160 cmKast Commode Woonkamer Slaapkamer is 5 kg.