1. Kast woonkamer
  2. AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer

Alles over AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer

4.5/5

Deze AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 75 cm hoogte, 200 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer

Het AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer is een absolute blikvanger in elke ruimte. Met zijn stijlvolle en functionele ontwerp is dit dressoir een must-have voor iedereen die op zoek is naar een uniek en praktisch meubelstuk. Dit dressoir heeft een prachtige oud donkergrijs ombouw kleur, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Het old wood frontkleur met een matte afwerking geeft het dressoir een karakteristieke en rustieke touch. Met een breedte van 200 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 75 cm biedt dit dressoir voldoende opbergruimte voor al je spullen. Gemaakt van hoogwaardig 16 mm dik spaanplaat, is dit dressoir niet alleen duurzaam en stevig, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Het dressoir is voorzien van 3 kleppen deur en 6 lades met kogelgeleiders, waardoor je al je bezittingen georganiseerd kunt opbergen. Of je nu je woonkamer of slaapkamer wilt verfraaien, dit dressoir zal zeker een statement maken in elke ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer

De AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 75 cm

De AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ-Home Dressoir Bruno 200 cmOld Wood Kast Commode Opbergkast Woonkamer Slaapkamer is 5 kg.