1. Kast slaapkamer
  2. AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast

Alles over AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast

4.5/5

Deze AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 215 cm hoogte, 180 cm breedte en 61 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast

De AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast is een must-have voor iedere slaapkamer. Met zijn luxueuze uitstraling en moderne design voegt het direct stijl toe aan elke ruimte. Deze prachtige zwarte kast met matte afwerking is een echte blikvanger. De kast heeft een indrukwekkende afmeting van 180 cm breed, 61 cm diep en 215 cm hoog. Met een plaatdikte van 16 mm is de kast stevig en duurzaam. De kast is vervaardigd uit hoogwaardig Spaanplaat, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Wat deze garderobekast echt bijzonder maakt, zijn de 2 schuifdeuren, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je kleding en accessoires. Daarnaast is de kast voorzien van luxe lange handvaten en een spiegel, waardoor je jezelf van top tot teen kunt bewonderen. Met de AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging in huis, maar ook een praktische opbergoplossing voor al je kleding en accessoires.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast

De AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 61 cm
Hoogte: 215 cm

De AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ Home Garderobekast LUX 180 cmMat Kast Slaapkamer Opbergakst Kledingkast is 5 kg.