1. Kast slaapkamer
  2. AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast

Alles over AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast

4.5/5

Deze AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 196 cm hoogte, 160 cm breedte en 53.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast

De AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel en handig in gebruik. Met zijn ruime afmetingen biedt deze kledingkast voldoende ruimte om al jouw kleding en accessoires netjes op te bergen. Deze kledingkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtige afwerking. Hierdoor straalt hij kwaliteit en stijl uit. De combinatie van verschillende kleuren geeft de kast een moderne uitstraling die perfect past bij elke slaapkamerinrichting. Naast zijn esthetische waarde, is de KarolKast ook zeer praktisch. Hij beschikt over meerdere legplanken, ophangstangen en lades, waardoor je al jouw kledingstukken georganiseerd kunt opbergen. Daarnaast is de kast voorzien van handige spiegels aan de buitenkant, zodat je jezelf gemakkelijk kunt bekijken voordat je de deur uitgaat. Dus als je op zoek bent naar een kledingkast die niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in je slaapkamer, dan is de AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast de perfecte keuze voor jou.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast

De AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 160 cm
Diepte: 53.50 cm
Hoogte: 196 cm

De AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ-Home Kledingkast KarolKast Garderobekast is 5 kg.