1. Kast slaapkamer
  2. AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer

Alles over AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer

4.5/5

Deze AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 215 cm hoogte, 150 cm breedte en 61 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer

KleurBetonlook | Grijs | Wit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer

De LUX Kledingkast van AZ-Home is een absolute must-have voor elke kamer in uw huis. Met zijn unieke betonlook carrosseriekleur en witte frontkleur straalt deze kledingkast een moderne en strakke uitstraling uit. Zowel de carrosserie als het front hebben een prachtige matte afwerking, wat zorgt voor een eigentijds en stijlvol ontwerp. Met zijn royale afmetingen van 150 cm breed, 61 cm diep en 215 cm hoog, biedt deze kledingkast voldoende ruimte voor al uw kleding en accessoires. De stevige constructie wordt gegarandeerd door de 16 mm dikke plaatdikte, terwijl het hoogwaardige spaanplaatmateriaal zorgt voor een lange levensduur van de kast. De LUX Kledingkast is voorzien van 2 schuifdeuren, die niet alleen praktisch zijn, maar ook zorgen voor een naadloze en moeiteloze beweging. Daarnaast zijn de lange handgrepen van deze kast een luxueus detail dat het geheel nog eleganter maakt. Met zijn moderne ontwerp en ruime opbergruimte is de LUX Kledingkast van AZ-Home de perfecte aanvulling voor elke kledingkamer of slaapkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer

De AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 150 cm
Diepte: 61 cm
Hoogte: 215 cm

De AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Betonlook | Grijs | Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ-Home Kledingkast LUX- BetonlookWit Mat Kast Garderobekast Kledingkamer is 5 kg.