1. Kast woonkamer
  2. AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer

Alles over AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer

4.5/5

Deze AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 35 cm hoogte, 200 cm breedte en 38 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer

De AZ Home Tv Kast Young 200 cm is een absolute blikvanger voor uw woonkamer. Met zijn strakke en moderne design zal dit zwevende tv-meubel een ware aanwinst zijn voor uw interieur. Het biedt niet alleen een stijlvolle plek voor uw televisie, maar ook voor uw DVD-speler, game console en andere elektronische apparatuur. Dit veelzijdige meubel is vervaardigd uit hoogwaardig spaanplaat en heeft een prachtige zwarte afwerking. Met een breedte van 200 cm, een diepte van 38 cm en een hoogte van 35 cm biedt het voldoende ruimte om al uw media-apparaten georganiseerd neer te zetten. De stevige 16 mm dikke plaat zorgt voor een solide constructie en een duurzaam gebruik. Wat dit tv-meubel echt uniek maakt, is de enkele klepdeur. Deze deur voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt ook een handige opbergruimte voor al uw multimedia-accessoires. Verberg uw kabels, afstandsbedieningen en andere benodigdheden uit het zicht en geniet van een opgeruimde en georganiseerde woonkamer. Kortom, de AZ Home Tv Kast Young 200 cm is de perfecte keuze voor iedereen die functionaliteit, stijl en kwaliteit in één meubelstuk zoekt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer

De AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 38 cm
Hoogte: 35 cm

De AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ Home Tv Kast Young 200 cmTv kast Hangend Kast Zwevend Woonkamer is .