1. Kast woonkamer
  2. AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer

Alles over AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer

4.5/5

Deze AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 35 cm hoogte, 300 cm breedte en 38 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer

De AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer is een trendy en elegante oplossing voor uw woonkamer. Dit meubel is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een dikte van 16 mm. Het eigentijdse ontwerp heeft een indrukwekkende breedte van 300 cm, een diepte van 38 cm en een hoogte van 35 cm. Het meubelstuk is afgewerkt in een prachtige matte zwarte kleur, waardoor het een moderne uitstraling heeft. Dit tv-meubel is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Het heeft twee kleppendeuren, die niet alleen een extra vleugje stijl toevoegen aan het meubel, maar ook zorgen voor voldoende opbergruimte. U kunt al uw media-apparatuur, dvd's, boeken en andere woonaccessoires gemakkelijk opbergen in dit ruime meubel. Bovendien zweeft dit tv-meubel aan de muur, waardoor uw woonkamer een moderne en georganiseerde uitstraling krijgt. Met de AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer haalt u niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een eyecatcher die uw woonkamer een stijlvolle upgrade geeft. Het moderne design en de hoogwaardige afwerking maken dit tv-meubel een must-have voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse en functionele meubeloplossing.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer

De AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer is een Tv meubel en dit is een Dichte kast, Met achterwand.

De AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 300 cm
Diepte: 38 cm
Hoogte: 35 cm

De AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze AZ-Home Tv Meubel Young 300 cmTv Kast Zwevend Kast Hangend Woonkamer is 10 kg.