1. Kast woonkamer
  2. Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine

Alles over Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine

4.5/5

Deze Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Buffetkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 185.30 cm hoogte, 101 cm breedte en 42.30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine

Kleurwit | bruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank25 kg
Type kastBuffetkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine

De Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine is de perfecte toevoeging aan jouw moderne keuken. Deze kast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en veelzijdig. Met zes deuren en een lade biedt de Riva voldoende opbergruimte voor al jouw keukenspullen. Dankzij het gebruik van hoogwaardig melamine materiaal is de kast duurzaam en gemakkelijk te reinigen. De moderne uitstraling van de Riva zal je keuken direct transformeren en een eigentijdse sfeer creëren. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp passen perfect bij elke interieurstijl. De Belfurn Keukenbuffet Riva is niet alleen een opbergoplossing, maar ook een multifunctionele ruimte. Gebruik het bovenste gedeelte van de kast om je favoriete servies of decoratieve items tentoon te stellen, terwijl je de onderste deuren en lade kunt gebruiken om je potten, pannen en keukengerei georganiseerd te houden. Met deze kast heb je alle ruimte die je nodig hebt om je keuken netjes en georganiseerd te houden. Kies voor de Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine en geniet van een functionele en stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine

De Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine is een Buffetkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 101 cm
Diepte: 42.30 cm
Hoogte: 185.30 cm

De Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur wit | bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Belfurn Keukenbuffet 6 deuren/1 lade Riva inte melamine is 25 kg.