1. Kast woonkamer
  2. Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER

Alles over Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER

4.5/5

Deze Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Buffetkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 119 cm breedte en 41 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank25 kg
Type kastBuffetkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER

De Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 met lade en 2 deuren, genaamd MANCHESTER, is de perfecte toevoeging aan je keuken. Deze opberger is ideaal om al je servies netjes op te bergen, maar ook om al je boodschappen georganiseerd te houden. De open nis is speciaal ontworpen om een magnetron met standaardafmetingen te kunnen plaatsen, waardoor je keuken altijd opgeruimd blijft. De opbergkast is voorzien van 1 in hoogte verstelbare plank achter elke deur, zodat je de ruimte naar wens kunt indelen. Daarnaast beschikt het ook over een handige opberglade, waarin je kleinere keukenspullen kunt bewaren. De zwarte ABS-poten zorgen voor een stabiele en stevige constructie, terwijl de verouderde afwerking van de ABS handgrepen een elegant en vintage tintje aan het geheel geeft. Als extra handigheidje is er ook een metalen labelhouder aanwezig, waar je labels in kunt plaatsen om zo gemakkelijk te kunnen terugvinden wat je nodig hebt. Met de Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER haal je niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp ben je verzekerd van jarenlang plezier en gebruiksgemak. Kortom, deze opbergkast is een must-have voor elke keukenliefhebber die houdt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER

De Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER is een Buffetkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 119 cm
Diepte: 41 cm
Hoogte: 180 cm

De Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Belfurn Opbergkast keukenbuffet1 lade 2 deuren MANCHESTER is 25 kg.