1. Kast slaapkamer
  2. Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit

Alles over Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit

4.5/5

Deze Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Kledingkast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 215 cm hoogte, 203 cm breedte en 65 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit

KleurCreme
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastKledingkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit

De Beter Bed Easy Schuifdeurkast is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke slaapkamer. Deze kledingkast met twee schuifdeuren in een elegante cremewitte kleur is speciaal ontworpen voor kleinere slaapkamers. Het slimme schuifdeursysteem zorgt ervoor dat je geen last hebt van openslaande deuren die kostbare ruimte in beslag nemen. Hierdoor heb je meer vrijheid en ruimte om te bewegen in je slaapkamer. Deze veelzijdige kledingkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden met je interieur. Maar dat is niet alles! De Beter Bed Easy Schuifdeurkast is ook verkrijgbaar met een handige spiegel. Met de schuifdeurkast Easy met spiegel kun je niet alleen je kleding en accessoires netjes opbergen, maar ook genieten van het gemak van een ingebouwde spiegel. Dit bespaart je niet alleen ruimte, maar maakt ook je ochtendroutine een stuk efficiënter. Met de Beter Bed Easy Schuifdeurkast ben je verzekerd van een slimme en elegante oplossing voor het opbergen van je kleding. Of je nu een kleine slaapkamer hebt of gewoon op zoek bent naar een praktische en ruimtebesparende kledingkast, deze schuifdeurkast is de perfecte keuze. Maak je slaapkamer compleet met deze veelzijdige en functionele kledingkast en geniet van een opgeruimde en stijlvolle ru.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit

De Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit is een Kledingkast en dit is een Dichte kast.

De Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 203 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 215 cm

De Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Creme. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Beter Bed Easy Schuifdeurkast Kledingkast met 2 schuifdeurenCremewit is .