1. Kast woonkamer
  2. Boekenkast Met Lade Muna

Alles over Boekenkast Met Lade Muna

4.5/5

Deze Boekenkast Met Lade Muna past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 70 cm hoogte, 30 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Boekenkast Met Lade Muna

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Boekenkast Met Lade Muna

De Muna kinderboekenkast is niet alleen een opberger, maar ook een prachtige toevoeging aan de kinderkamer. Met zijn stijlvolle uitstraling en handige functionaliteit, is deze kast perfect om de boeken en speelgoed van je kinderen georganiseerd te houden. De kast heeft maar liefst 3 ruime opbergvakken voor boeken, zodat je kind gemakkelijk zijn favoriete verhalen kan vinden. Daarnaast is er ook een grote lade aanwezig, waarin al het speelgoed netjes kan worden opgeborgen. De Muna kinderboekenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF, waardoor het een stevige en duurzame constructie heeft. Het materiaal is niet alleen van goede kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat de kast er prachtig uitziet in elke kinderkamer. Met afmetingen van 62,7 x 30 x 70 cm past deze kast perfect in elke hoek van de kamer. Of je nu een kleine of grote kamer hebt, de Muna kinderboekenkast past zich moeiteloos aan aan elke ruimte. Let op: dit artikel kan helaas niet worden verzonden naar de Waddeneilanden in Nederland. Wees gerust, wij zorgen ervoor dat de kinderboekenkast veilig en snel bij jou thuis wordt bezorgd. Voeg een vleugje stijl en organisatie toe aan de kinderkamer met de Muna kinderboekenkast!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Boekenkast Met Lade Muna

De Boekenkast Met Lade Muna is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Boekenkast Met Lade Muna heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 70 cm

De Boekenkast Met Lade Muna is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Boekenkast Met Lade Muna is .