1. Kast woonkamer
  2. Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog

Alles over Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog

4.5/5

Deze Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 130 cm hoogte, 50 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog

Deze prachtige boekenkast met open vakken is perfect voor het organiseren en tentoonstellen van je geliefde boekencollectie, CD's, DVD's en andere woonaccessoires. De kast heeft 4 ruime open vakken waarin je al je favoriete items kunt plaatsen. Met zijn witte kleur en strakke design past deze wandkast perfect in elke kantoorruimte, werkkamer, slaapkamer of woonkamer. De legplanken zorgen ervoor dat de vakken een breedte hebben van 50 cm en een diepte van 30 cm. Dit biedt voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. De levering van de kast gebeurt in verschillende delen, inclusief een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen. Met deze functionele en stijlvolle boekenkast haal je een tijdloos meubelstuk in huis dat niet alleen je spullen op een georganiseerde manier opbergt, maar ook een eyecatcher is in je interieur. Creëer je eigen persoonlijke bibliotheek en geniet van de eindeloze mogelijkheden die deze open vakkenkast biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog

De Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 50 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 130 cm

De Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Boekenkast open vakkenkast wandkast -hoog is .