1. Kast woonkamer
  2. Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout

Alles over Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout

4.5/5

Deze Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 174 cm hoogte, 40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout

KleurZwart - bruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout

Deze stoere en industriële boekenkast is een ware eyecatcher in elk interieur. Het moderne design combineert een zwart metalen frame met bruin houten legplanken, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Met maar liefst 6 planken en 5 open vakken biedt deze wandkast talloze mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een boekenkast, archiefkast, kantoorkast, keukenkast of een universele kast om uw verzamelingen en andere items tentoon te stellen, deze kast is geschikt voor alle doeleinden. De afmetingen van deze wandkast zijn breed 40 cm x diep 40 cm x hoog 174 cm, waardoor hij gemakkelijk in elke gewenste ruimte in uw woning past. Of het nu uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, werkkamer, studeerkamer of een andere ruimte is, deze kast zal uw interieur compleet maken en een sfeervolle sfeer creëren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de montage, want de levering is inclusief een duidelijke montage instructie en alle benodigde onderdelen. Voeg een vleugje moderniteit en industrieel design toe aan uw huis met deze prachtige boekenkast wandkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout

De Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 174 cm

De Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart - bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Boekenkast wandkast Stoer industrieel metaal hout is .