1. Kast gang
  2. BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm

Alles over BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm

4.5/5

Deze BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 46 cm hoogte, 27.50 cm breedte en 25 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm

KleurBruin, Grijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank30 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm

De BS Opbergkast met 2 Opbergdozen van grenenhout is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn warme uitstraling en duurzame materialen brengt deze opbergkast een gezellige sfeer in elke ruimte. Het grenenhout zorgt niet alleen voor een natuurlijke uitstraling, maar ook voor een stevige en robuuste constructie. De veelzijdigheid van deze opbergkast is echt uniek. Of je hem nu gebruikt als nachtkastje naast je bed, als theetafel in de woonkamer of als opbergoplossing in je werkkamer, deze kast past perfect bij elke functie. Daarnaast kun je hem ook plaatsen naast je make-up tafel, in de kinderkamer of zelfs in de badkamer. De opties zijn werkelijk onbeperkt! Met de twee opbergdozen die bij deze kast zijn inbegrepen, kun je al je spullen netjes organiseren en gemakkelijk terugvinden. Of je nu boeken, tijdschriften, kleding of speelgoed wilt opbergen, deze kast biedt voldoende ruimte voor al je bezittingen. Daarnaast zorgen de stevige constructie en het hoogwaardige grenenhout ervoor dat deze opbergkast lang meegaat en zijn functionaliteit behoudt. Met de BS Opbergkast met 2 Opbergdozen van grenenhout haal je niet alleen een praktisch opbergmeubel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De warme uitstraling van het grenenhout en de vele mogelijkheden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm

De BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm is een Ladekast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 27.50 cm
Diepte: 25 cm
Hoogte: 46 cm

De BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze BS Opbergkast met 2 Opbergdozen Grenenhout 46 x 27.5 cm is 30 kg.