1. Kast woonkamer
  2. c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal

Alles over c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal

4.5/5

Deze c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een in de volgende afmetingen: 70 cm hoogte, 35 cm breedte en 100 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal

Product Details: Het c90 dressoir keukenkast met open schappen is de perfecte aanvulling voor elke kamer in uw huis. Dit veelzijdige meubelstuk is zowel praktisch als stijlvol en biedt voldoende opbergruimte voor al uw spullen. Het dressoir is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat, waardoor het stevig en duurzaam is. De vintage bruin-zwarte kleur geeft het dressoir een elegante uitstraling die perfect past bij elk interieur. Met afmetingen van 100 x 35 x 70 cm (L x B x H) biedt het dressoir voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. Het heeft een maximaal statisch draagvermogen van 30 kg voor het oppervlak en 10 kg per plankniveau. Dit betekent dat u uw favoriete decoratieve items, boeken en andere spullen veilig kunt plaatsen. Bij de levering van het dressoir ontvangt u niet alleen het meubelstuk zelf, maar ook een accessoires pakket en een anti-tipper. Deze anti-tipper is essentieel om ervoor te zorgen dat het dressoir veilig gebruikt kan worden. Om extra veiligheid te garanderen, raden we aan om het dressoir aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde anti-tipper. Let op: dit product is niet bedoeld als speeltoestel voor kinderen en het is belangrijk om kinderen te verbieden op het dressoir te klimmen of ermee te spelen. Het c90 dressoir keukenkast met open schappen is een trendy en praktisch meubelst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal

De c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal is een Dressoir en dit is een .

De c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 35 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 70 cm

De c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze c90 dressoir keukenkast met open schappen halkast ladekast met deuren woonkamer eetkamer hal is 10 kg.