1. Kast woonkamer
  2. c90 TV-meubel, lowboard voor TV’s tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame

Alles over c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame

4.5/5

Deze c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 50 cm hoogte, 145 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame

Kleurvintage bruin-zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank105 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame

"Open opbergvakken en handige lades: Dit c90 TV-meubel is speciaal ontworpen voor tv's tot 65 inch. Met een ruime plank van 147 x 40 cm biedt het voldoende ruimte om uw favoriete decoratieve items tentoon te stellen. Maar waar laat u uw kleine geheimpjes? Geen zorgen, de 3 lades onderin bieden een praktische oplossing voor het opbergen van al uw persoonlijke spullen. Een mix van industrieel design en vintage flair: Dit meubelstuk combineert warme vintage tinten met koele industriële elementen en X-vormige stijlen, waardoor uw kamer een bijzondere stijl krijgt. Het c90 TV-meubel zal een centrale plaats innemen in uw woonkamer en een echte eyecatcher zijn. Duurzaamheid en stabiliteit: Het stalen frame van dit TV-meubel zorgt voor een stevige constructie die tot 105 kg kan dragen. U kunt erop vertrouwen dat dit meubelstuk de tand des tijds zal doorstaan en u vele jaren plezier zal bieden. Eenvoudige montage en duidelijke instructies: Nodig uw partner uit om samen met u de TV-tafel in elkaar te zetten en geniet van een gezellige filmavond. Dankzij de gelabelde onderdelen en duidelijke instructies staat deze tafel in een mum van tijd in uw kamer. Wat u krijgt: Het c90 TV-meubel wordt geleverd met een ruim bovenblad, 3 open vakken en 3 lades, waardoor u voldoende op.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame

De c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 145 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 50 cm

De c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur vintage bruin-zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze c90 TV-meubel, lowboard voor TV's tot 65 inch, TV-plank met 3 ladenindustrieel ontwerp, stalen frame is 105 kg.