1. Kast slaapkamer
  2. CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet

Alles over CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet

4.5/5

Deze CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een in de volgende afmetingen: 71 cm hoogte, 42 cm breedte en 36.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet

KleurHoutlook
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw slaapkamer met het CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet. Dit prachtige nachtkastje is gemaakt van hoogwaardig MDF, bekleed met essenfineer en heeft een elegante afwerking van natuurlijk rotan riet. Met een lade en een deur biedt dit nachtkastje voldoende opbergruimte voor al uw waardevolle spullen, zoals uw favoriete boek, juwelen en andere accessoires. Het CALICOSY Nachtkastje heeft een compact formaat van 42 cm lengte, 36,5 cm breedte en 71 cm hoogte, waardoor het perfect past naast uw bed. Met slechts 10 kg is het ook gemakkelijk te verplaatsen naar de gewenste locatie. De vier poten zijn gemaakt van dennenhout, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Dit nachtkastje wordt geleverd in een pakket met afmetingen van 47 cm lengte, 40 cm breedte en 55 cm hoogte, met een totaal gewicht van 13 kg. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft om het nachtkastje eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Voeg een vleugje natuurlijke charme toe aan uw slaapkamer met het CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet en geniet van een stijlvolle en georganiseerde ruimte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet

De CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet is een Nachtkastje en dit is een .

De CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 42 cm
Diepte: 36.50 cm
Hoogte: 71 cm

De CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Houtlook. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze CALICOSY Nachtkastje met natuurlijk rotan riet is .