1. Kast woonkamer
  2. CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten

Alles over CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten

4.5/5

Deze CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een in de volgende afmetingen: 92.50 cm hoogte, 92.50 cm breedte en 29.50 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten

Beschrijving van het product: CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten. Dit kubusopbergmeubel bestaat uit 5 open kubussen en 4 gesloten kubussen aan de onderkant. Het is een zeer praktische oplossing om uw schoenen, boeken, kleding, speelgoed en decoratieve voorwerpen in op te bergen. U zult genieten van de eigentijdse stijl van dit meubelstuk, dat uw omgeving nieuw leven zal inblazen en perfect zal passen bij al uw andere meubels. Of u het nu in de woonkamer plaatst of in een andere kamer van uw huis, dit opbergmeubel is ideaal voor het organiseren van uw spullen. Het kubusopbergmeubel is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, eiken en wit. Het is gemaakt van stevig spaanplaat en heeft een formaat van 92,5 x 29,5 x 92,5 cm. Met een gewicht van 22,88 kg is het meubelstuk stabiel en duurzaam. Het zal een mooie toevoeging zijn aan uw interieur en helpt u om uw ruimte georganiseerd en netjes te houden. Met dit opbergrek kunt u uw persoonlijke stijl laten zien en tegelijkertijd uw spullen gemakkelijk bereikbaar houden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten

De CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten is een Boekenkast en dit is een .

De CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 92.50 cm
Diepte: 29.50 cm
Hoogte: 92.50 cm

De CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze CALICOSY Opbergrek met 9 compartimenten is .