1. Kast woonkamer
  2. Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken

Alles over Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken

4.5/5

Deze Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 106 cm hoogte, 30 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken

De Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken is een must-have voor liefhebbers van moderne en tijdloze interieurs. Deze hoogwaardige boekenkast van Casaria® is ontworpen met oog voor detail en biedt een perfecte oplossing voor het organiseren en tonen van je favoriete boeken, schoenen en huishoudelijke apparaten. Met zijn 4 ruime vakken biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al je bezittingen. Of je nu je boekencollectie wilt laten zien, je schoenen netjes wilt opbergen of je huishoudelijke apparaten een plek wilt geven, deze boekenkast zorgt ervoor dat alles georganiseerd blijft en binnen handbereik is. Het robuuste rek met achterwand is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Dankzij het hoog draagvermogen van maximaal 10 kg per plank kun je erop vertrouwen dat deze boekenkast al je spullen veilig kan dragen. Bovendien is de boekenkast voorzien van een vloerbeschermer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen of beschadigingen aan je vloer. Met de Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken haal je niet alleen een praktisch opbergmeubel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De combinatie van het moderne ontwerp en het warme eikenhout zorgt voor een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke inrichting. Waar wacht je nog op? Organiseer je sp.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken

De Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 106 cm

De Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Casaria Boekenkast 4 Vakken Vloerbeschermer Eiken is 10 kg.