1. Kast woonkamer
  2. Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken

Alles over Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken

4.5/5

Deze Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 190 cm hoogte, 60 cm breedte en 31 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken

De Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken is de perfecte oplossing voor al je opbergbehoeften. Met vijf ruime vakken en in hoogte verstelbare planken biedt deze boekenkast voldoende opbergruimte voor al je boeken, mappen, documenten en andere rommel die je wilt organiseren. Of je nu een fanatieke boekenliefhebber bent of gewoon wat extra opbergruimte nodig hebt, deze boekenkast is ideaal. De planken van deze boekenkast zijn ontworpen om aan al je opbergbehoeften te voldoen. Met een diepte van 28 cm kun je gemakkelijk grote mappen en dikke boeken opbergen, terwijl de verstelbare planken zorgen voor flexibiliteit in het opbergen van items van verschillende hoogtes. Elke plank kan tot maximaal 11 kg worden belast, waardoor je zware boeken en andere items zonder zorgen kunt opbergen. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, wat niet alleen zorgt voor een duurzaam en stevig ontwerp, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Het eikenhout heeft een natuurlijke uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Met de Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken ben je verzekerd van een praktische en mooie opbergoplossing voor al je spullen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken

De Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 60 cm
Diepte: 31 cm
Hoogte: 190 cm

De Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar Eiken is 15 kg.