1. Kast gang
  2. Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF

Alles over Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF

4.5/5

Deze Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 74 cm hoogte, 107 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF

De Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF is een absoluut meesterwerk dat vakmanschap en stijl combineert. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en Europese afkomst is dit dressoir een pronkstuk in elk huis. Het elegante ontwerp straalt eenvoud en verfijning uit, waardoor het naadloos past in elke interieurstijl. Dit dressoir is niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel. Met drie deuren en twee laden biedt het voldoende opbergruimte voor al je spullen. Of je nu kleding, boeken, servies of andere waardevolle bezittingen wilt opbergen, dit dressoir is er om aan al je behoeften te voldoen. De stevige MDF-constructie zorgt ervoor dat dit meubelstuk lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je interieur met de Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF. Of je nu een klassieke, moderne of landelijke stijl hebt, dit dressoir past perfect bij elke inrichting. Creëer een georganiseerde en stijlvolle ruimte met dit prachtige meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in jouw huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF

De Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 107 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 74 cm

De Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Casaria Dressoir Alba 3 Deuren 2 Laden MDF is 15 kg.