1. Kast woonkamer
  2. CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken

Alles over CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken

4.5/5

Deze CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze CD en DVD-opbergsysteem is een Open kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 175 cm hoogte, 20 cm breedte en 20 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken

Kleurwit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastCD en DVD-opbergsysteem

Meer informatie en prijs

Omschrijving CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken

Deze prachtige CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken is de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van je waardevolle CD's, DVD's, games en meer. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij naadloos in elke woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Het vakkenkastsysteem biedt voldoende ruimte om al je media-items netjes en geordend te houden. Elk vak is groot genoeg om meerdere CD's, DVD's of games op te bergen, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast is deze kast ook ideaal voor het opbergen van kleine boeken of andere persoonlijke spullen die je graag binnen handbereik wilt hebben. Het stevige en duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze kast lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De strakke afwerking en de neutrale kleur maken het gemakkelijk om deze kast te combineren met andere meubelstukken in je interieur. Of je nu een passie hebt voor muziek, films of games, met deze CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken houd je alles georganiseerd en binnen handbereik.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken

De CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken is een CD en DVD-opbergsysteem en dit is een Open kast, Met achterwand.

De CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 20 cm
Diepte: 20 cm
Hoogte: 175 cm

De CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze CD DVD kast vakkenkast met 12 vakken is .