1. Kast woonkamer
  2. CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel

Alles over CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel

4.5/5

Deze CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 166 cm hoogte, 158 cm breedte en 24 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel

Blijf niet achter met verzamelen! Deze CGPN boekenkast met ladderplank biedt voldoende ruimte om al je waardevolle verzamelobjecten te tonen. Met zijn stevige metalen frame en 14 robuuste spaanplaatpanelen kan deze boekenkast boeken, trofeeën, decoraties en nog veel meer bevatten. Elke plank kan objecten tot 10 kg dragen, dus je kunt er zeker van zijn dat alles veilig staat! Wat deze boekenkast echt speciaal maakt, is de aandacht voor detail. De legplanken zijn uitgerust met achterwanden om te voorkomen dat waardevolle voorwerpen eraf vallen. Maar zelfs de legplanken zonder rugleuning zijn veilig, omdat ze altijd in balans zijn dankzij de stelvoetjes. De combinatie van vintage bruine planken en een matzwart frame geeft een industriële uitstraling aan elke kamer. Of je nu je woonkamer, studeerkamer of kantoor wilt verfraaien, deze boekenkast past perfect bij elke muur! Maak je geen zorgen over de montage, want CGPN staat altijd aan je zijde. Het product wordt geleverd met gelabelde onderdelen, duidelijke instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het in elkaar zetten van deze boekenkast is net zo eenvoudig als het kiezen van het volgende boek dat je wilt lezen. Met een afmeting van 158 x 24 x 166 cm is deze boekenkast ruim genoeg om al je favoriete items te tonen. Bovendien wordt de stabiliteit gegarandeerd door de combin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel

De CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 158 cm
Diepte: 24 cm
Hoogte: 166 cm

De CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze CGPN boekenkast, ladderplank, 14 planken, metalen frame, voor woonkamer, studeerkamer, kantoor, industrieel is 10 kg.