1. Kast woonkamer
  2. Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage

Alles over Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage

4.5/5

Deze Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 70 cm hoogte, 85 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage

Deze commode is een must-have voor elke ruimte in je huis. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of hal is, deze vintage commode voegt een vleugje stijl en functionaliteit toe aan elke ruimte. Het stalen frame geeft een moderne touch aan het klassieke ontwerp, waardoor het een perfecte aanvulling is op zowel moderne als traditionele interieurs. Met zijn vijf ruime stoffen laden biedt deze commode voldoende opbergruimte voor al je spullen. Of het nu gaat om kleding, beddengoed, accessoires of andere kleine items, deze kast helpt je bij het organiseren en opruimen van je chaos. Geen gedoe meer met het zoeken naar je favoriete pyjama of het vinden van die ene verloren sok. Naast zijn praktische functie is deze commode ook een echte eyecatcher. Het vintage ontwerp en de gedetailleerde afwerking maken het een elegant meubelstuk dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Dus zeg vaarwel tegen de chaos en verwelkom de georganiseerde en stijlvolle uitstraling van deze commode in jouw huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage

De Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 85 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 70 cm

De Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Commode, Kast Met 5 Stoffen Laden, Stalen Frame, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Hal, Vintage is .