1. Kast gang
  2. Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken

Alles over Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken

4.5/5

Deze Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ladekast is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 91.70 cm hoogte, 45 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken

KleurWit eiken
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastLadekast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken

Deze hoog en smal eiken commode is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn stijlvolle metalen frame en vier stoffen laden, biedt het niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een vleugje elegantie aan elke kamer. De commode is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en staal, waardoor hij duurzaam en stevig is. De commode heeft een totale afmeting van 30 x 45 x 91,7 cm (d x b x h) en weegt slechts 7,9 kg. Het oppervlak kan een maximale statische belasting van 15 kg dragen, terwijl elke lade een maximale statische belasting van 3 kg heeft. In totaal kan de commode een maximale statische belasting van 27 kg aan. Dit maakt het een ideale opbergoplossing voor kleding, accessoires, boeken of andere persoonlijke spullen. De commode is afgewerkt in een prachtige wit eiken kleur, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, Scandinavische of klassieke inrichting hebt, deze commode past perfect bij jouw smaak. Met zijn slanke ontwerp neemt hij minimale ruimte in beslag en kan hij gemakkelijk in elke hoek van de kamer worden geplaatst. Kortom, deze hoog en smal eiken commode is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan jouw interieur. Met zijn stijlvolle ontwerp, duurzame materialen en ruime op.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken

De Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken is een Ladekast en dit is een Dichte kast.

De Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 45 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 91.70 cm

De Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit eiken. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Commode, Opbergkast Met 4 Stoffen Laden, Metalen Frame, Hoog En SmalEiken is .