1. Kast woonkamer
  2. DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast

Alles over DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast

4.5/5

Deze DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 97.50 cm hoogte, 97.50 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast

De DiBasso Boekenkast is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn zes ruime kubusvakken biedt deze opbergkast voldoende ruimte om al je spullen georganiseerd en netjes te houden. Of je nu boeken, decoratieve items of persoonlijke bezittingen wilt opbergen, deze kast is de perfecte oplossing. Deze DiBasso Boekenkast is vervaardigd van hoogwaardig spaanplaat met een dikte van 15mm, waardoor hij duurzaam en stabiel is. De kantelbeveiliging zorgt ervoor dat je spullen veilig op hun plaats blijven, zelfs als je de kast volledig vult. Daarnaast kunnen de planken gemakkelijk aan de muur worden bevestigd om een stabiele en veilige stand te garanderen. Je kunt dus met een gerust hart je waardevolle spullen opbergen, wetende dat ze veilig zijn. Met zijn Kallax-type kubus design voegt deze DiBasso Boekenkast ook een vleugje moderne stijl toe aan je interieur. Of je nu een minimalistische of een eclectische inrichting hebt, deze kast past perfect bij elke stijl. Bovendien is hij verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw smaak en interieur past. Met de DiBasso Boekenkast creëer je niet alleen een opgeruimde ruimte, maar ook een eigentijdse en trendy uitstraling.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast

De DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 97.50 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 97.50 cm

De DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze DiBasso Boekenkast Vakkenkast met 6 Kubus Vakken Opbergkast- Kallax type Kubus Kast is 15 kg.