1. Kast woonkamer
  2. Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl

Alles over Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl

4.5/5

Deze Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 35 cm hoogte, 65 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl

Met zijn unieke houtornamenten en charmante landhuisstijl zal dit dressoir Jersey een onvergetelijke indruk achterlaten in jouw woonruimte. Het is een speelse toevoeging die zorgt voor een antieke sfeer, waardoor je interieur een vleugje nostalgie krijgt. Dit dressoir is niet alleen een prachtige eyecatcher, maar ook een functioneel meubelstuk. Met twee deuren en twee planken biedt het voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. Of je nu je favoriete boeken, servies of andere kostbare bezittingen wilt tentoonstellen, dit dressoir voorziet in al je behoeften. Het hoogwaardige vakmanschap en de aandacht voor detail maken dit dressoir Jersey tot een must-have item voor liefhebbers van landhuisstijl. De duurzame materialen zorgen ervoor dat dit meubelstuk lang meegaat, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Creëer een warme en gezellige sfeer in jouw woonruimte met dit prachtige dressoir Jersey.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl

De Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 65 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 35 cm

De Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Dressoir Jersey 2 Deuren 2 planken Landhuisstijl is .