1. Kast woonkamer
  2. Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm

Alles over Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm

4.5/5

Deze Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Dressoir is een Dichte kast in de volgende afmetingen: 76 cm hoogte, 80 cm breedte en 39 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastDressoir

Meer informatie en prijs

Omschrijving Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm

Dit dressoir kast ladekast is de perfecte aanvulling voor elke stijlvolle en georganiseerde woonkamer. Met zijn afmetingen van 80 x 39 x 75.5 cm biedt het voldoende ruimte om al je essentiële spullen op te bergen. Deze opbergkast wordt geleverd met 3 diepe laden in 2 verschillende maten en 1 kastdeur, waardoor je verschillende items georganiseerd kunt houden. Of het nu gaat om snacks, boeken of briefpapier, er is voldoende opbergruimte om alles netjes en binnen handbereik te houden. Dit dressoir kast ladekast heeft niet alleen een praktisch doel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je interieur. Het bovenoppervlak is perfect voor het plaatsen van lampen of decoratieve items, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen persoonlijke touch toe te voegen. Of je nu een modern, Scandinavisch of klassiek interieur hebt, dit dressoir past perfect bij elke stijl. Maak je woonkamer compleet met dit functionele en stijlvolle dressoir kast ladekast. Het biedt niet alleen een oplossing voor het opbergen van al je spullen, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je interieur. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en trendy woonkamer.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm

De Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm is een Dressoir en dit is een Dichte kast.

De Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 80 cm
Diepte: 39 cm
Hoogte: 76 cm

De Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Dressoir Kast Ladekast- 80 x 39 x 75.5cm is .