1. Kast woonkamer
  2. Dressoir mangohout kast Maceio mangohout

Alles over Dressoir mangohout kast Maceio mangohout

4.5/5

Deze Dressoir mangohout kast Maceio mangohout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 100 cm hoogte, 170 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Dressoir mangohout kast Maceio mangohout

Kleurmangohout
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank30 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Dressoir mangohout kast Maceio mangohout

Het Dressoir Maceio mangohout is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met een lengte van 170 cm biedt dit dressoir voldoende opbergruimte voor al je spullen. Het is gemaakt van hoogwaardig mangohout, wat het meubelstuk een natuurlijke en warme uitstraling geeft. Dit dressoir heeft niet alleen een functioneel ontwerp, maar is ook zeer mooi afgewerkt. Met 6 lades en 2 schuifdeuren kun je al je persoonlijke bezittingen netjes en georganiseerd opbergen. De lades en deuren zijn voorzien van elegante handgrepen, waardoor het openen en sluiten van het dressoir een plezierige ervaring is. Het mangohout heeft een prachtige nerfstructuur en unieke kleurschakeringen, waardoor elk dressoir uniek is. De natuurlijke afwerking van het hout zorgt ervoor dat het dressoir een rustieke en authentieke uitstraling heeft. Het Dressoir Maceio mangohout is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je huis met dit prachtige meubelstuk.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Dressoir mangohout kast Maceio mangohout

De Dressoir mangohout kast Maceio mangohout is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Dressoir mangohout kast Maceio mangohout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 170 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 100 cm

De Dressoir mangohout kast Maceio mangohout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur mangohout. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Dressoir mangohout kast Maceio mangohout is 30 kg.