1. Kast woonkamer
  2. Eston TV-MeubelMat

Alles over Eston TV-MeubelMat

4.5/5

Deze Eston TV-MeubelMat past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 41 cm hoogte, 200 cm breedte en 35 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Eston TV-MeubelMat

KleurZwart mat
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank40 kg
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Eston TV-MeubelMat

Dit moderne en stijlvolle Eston TV-MeubelMat is een absolute must-have voor elke woonkamer. Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp zal dit meubelstuk ongetwijfeld een blikvanger zijn in uw interieur. Het TV-meubel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid garandeert. De matzwarte afwerking geeft het meubelstuk een luxe uitstraling en past perfect bij elke inrichting. Bovendien is het meubelstuk ontworpen voor zelfmontage, waardoor u het gemakkelijk en snel kunt monteren met behulp van de meegeleverde duidelijke montage-instructies. Naast het moderne design biedt dit TV-meubel ook voldoende opbergruimte. Met zijn ruime lades en open planken kunt u al uw media-apparatuur, dvd's, boeken en andere accessoires netjes en georganiseerd opbergen. Bovendien is het meubelstuk voorzien van kabelgaten, zodat u uw kabels netjes kunt wegwerken en een opgeruimde uitstraling kunt behouden. Kortom, het Eston TV-MeubelMat is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Creëer een gezellige en georganiseerde entertainmenthoek met dit hoogwaardige TV-meubel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Eston TV-MeubelMat

De Eston TV-MeubelMat is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De Eston TV-MeubelMat heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 200 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 41 cm

De Eston TV-MeubelMat is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart mat. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Eston TV-MeubelMat is 40 kg.