1. Kast gang
  2. Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast

Alles over Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast

4.5/5

Deze Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Halmeubel is een in de volgende afmetingen: 180 cm hoogte, 85 cm breedte en 24 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastHalmeubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast

Op zoek naar een praktische en trendy oplossing voor je hal? Dan is deze veelzijdige halkast met spiegel, kapstok en schoenenkast perfect voor jou! Met zijn strakke zwarte design voegt dit halmeubel niet alleen stijl toe aan je entree, maar biedt het ook voldoende opbergruimte voor al je schoenen en jassen. Deze halkast is de ideale oplossing om rommelige schoenen en jassen op een georganiseerde manier op te bergen. De schoenenkast aan de onderkant van de kast biedt plaats aan meerdere paren schoenen, terwijl de haken aan de bovenkant perfect zijn voor het ophangen van jassen, sjaals en hoeden. De spiegel aan de voorkant van de kast zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om de deur uit te gaan, terwijl je een laatste blik werpt op je outfit. Met dit halmeubel creëer je niet alleen een georganiseerde en opgeruimde hal, maar voeg je ook een trendy element toe aan je interieur. Het strakke design past perfect in elke entree en geeft een moderne uitstraling aan je hal. Zeg maar dag tegen rommel en verwelkom een georganiseerde en stijlvolle hal met deze praktische halkast met spiegel, kapstok en schoenenkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast

De Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast is een Halmeubel en dit is een .

De Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 85 cm
Diepte: 24 cm
Hoogte: 180 cm

De Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Halmeubel -Halkast- met Spiegel, Kapstok en Schoenenkast is .