1. Kast woonkamer
  2. Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog

Alles over Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog

4.5/5

Deze Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Ja is een 34 cm in de volgende afmetingen: Metaal | Hout hoogte, 125 cm breedte en 34 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog

KleurZwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastJa

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog

De Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog is een prachtig vormgegeven meubelstuk dat perfect past in elke ruimte van uw huis of kantoor. Het metalen frame in combinatie met de 4 houten legplanken zorgen voor een speels en ruimtelijk karakter. Deze metalen industriele hoekkast is ideaal voor het opbergen of tentoonstellen van diverse items. Met afmetingen van 34 cm breed, 34 cm diep en 125 cm hoog biedt deze hoekkast voldoende ruimte om uw spullen georganiseerd te houden. Daarnaast is de wandkast Stoer verkrijgbaar in de kleur wit en zijn er ook andere uitvoeringen beschikbaar. Bij de levering van deze hoekkast ontvangt u een montage instructie en alle benodigde onderdelen. Zo kunt u eenvoudig en snel genieten van dit prachtige meubelstuk. Voeg een vleugje industrieel design toe aan uw interieur met de Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog

De Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog is een Ja en dit is een 34 cm.

De Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 125 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: Metaal | Hout

De Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoekkast Stoer metaal hout industrieel design boekenkasthoog is .