1. Kast woonkamer
  2. Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel

Alles over Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel

4.5/5

Deze Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 150 cm hoogte, 30 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel

Dit hoekrek met 5 planken is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor elke woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het heeft een industrieel ontwerp dat doet denken aan fabrieksmeubilair, waardoor het een unieke en tijdloze uitstraling heeft. Met zijn ladderachtige structuur voegt het een vleugje vintage charme toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Dit hoekrek is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. Met vijf ruime planken biedt het voldoende opbergruimte voor boeken, decoratieve items, foto's en meer. Je kunt het gebruiken om je favoriete boeken te presenteren, terwijl je op de onderste planken manden kunt plaatsen om kleine items op te bergen. Of je kunt het gebruiken als een opbergplank voor mappen en documenten in je kantoor. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit hoekrek stevig en duurzaam. Het is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Met zijn multifunctionele karakter en stijlvolle ontwerp is dit hoekrek een must-have voor iedereen die op zoek is naar een uniek en functioneel meubelstuk. Verrijk je huis met dit prachtige hoekrek en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel

De Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 30 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 150 cm

De Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoekrek Met 5 Planken, Boekenkast, Opbergplank, Multifunctioneel, Voor Woonkamer, Slaapkamer, Kantoorİndustrieel is 5 kg.