1. Kast woonkamer
  2. Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat

Alles over Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat

4.5/5

Deze Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 120 cm hoogte, 60 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank10 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat

"Met zijn moderne ontwerp is de Hoppa! Boekenkast een ware eyecatcher in uw interieur. De populariteit van meubels uit de middeleeuwen is niet te missen en deze boekenkast past perfect bij een eclectische stijl van meubels in de woonkamer, werkkamer, kantoor of andere ruimtes. Met 2 ruime legplanken en 2 eenvoudige, push-to-open deuren biedt deze kast ook extra opbergruimte. Deze boekenkast is van hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van E1-materiaal, kan deze kast tot wel 50 kg dragen. U kunt er dus met gemak uw favoriete boeken, games, planten, decoraties en nog veel meer op kwijt. Daarnaast zorgen de gebogen poten, gemaakt van massief rubber, voor extra stabiliteit. De Hoppa! Boekenkast is niet alleen een praktische toevoeging aan uw interieur, maar ook een stijlvolle. Combineer deze kast met andere meubels uit dezelfde serie van VASAGLE voor een harmonieus geheel. Breng een vleugje middeleeuwse charme in uw woning met deze prachtige boekenkast.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat

De Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 60 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 120 cm

De Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Boekenkast, Boekenkast met 2 planken en kastdeuren, Woonkamerkast- Spaanplaat is 10 kg.