1. Kast woonkamer
  2. Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout

Alles over Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout

4.5/5

Deze Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 129.50 cm hoogte, 129.50 cm breedte en 29 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout

KleurWit
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout

De Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast van hout is niet alleen een elegant meubelstuk, maar ook een slimme oplossing voor je interieurbehoeften. Met zijn ruime ontwerp biedt deze boekenplank voldoende opbergruimte voor al je boeken, tijdschriften, decoratieve items en meer. Het is een veelzijdig meubelstuk dat perfect past bij elke stijl van inrichting, of het nu modern, minimalistisch of klassiek is. Deze boekenkast kan ook dienen als een stijlvolle afscheiding in je kamer, waardoor je een vleugje privacy en structuur aan je leefruimte kunt toevoegen. Of je het nu in de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer plaatst, het zal zeker een blikvanger zijn. De houten constructie geeft het een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor het een tijdloos en duurzaam meubelstuk is. Met zijn 10 vakken biedt deze boekenkast voldoende ruimte om je spullen netjes georganiseerd te houden. Je kunt je boeken sorteren op genre, je favoriete decoratieve items tentoonstellen of zelfs een kleine mini-bibliotheek creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige Hoppa! Boekenkast. Voeg stijl en functionaliteit toe aan je interieur met deze prachtige boekenplank.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout

De Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout is een Boekenkast en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 129.50 cm
Diepte: 29 cm
Hoogte: 129.50 cm

De Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Wit. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast- Hout is 15 kg.