1. Kast woonkamer
  2. Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal

Alles over Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal

4.5/5

Deze Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 172 cm hoogte, 56 cm breedte en 34 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank5 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal

Vintage elegantie ontmoet industrieel design in het Hoppa! Boekenrek. Met zijn klassieke, vintage houtnerven en robuuste ijzeren frame voegt dit rek een vleugje verleden toe aan je woonruimte. Maar dat is niet alles! We hebben dit boekenrek geüpgraded met een extra plank, waardoor je nu nog meer opbergruimte hebt. Geen gedoe meer met bukken, maar gewoon genieten van een stijlvol en functioneel meubelstuk. Dit boekenrek is gemaakt van stevig houten spaanplaat en metaal, waardoor het ontworpen is om lang mee te gaan. Elke plank kan tot 5 kg aan voorwerpen dragen, dus je kunt er gerust je favoriete boeken, decoratieve items of planten op plaatsen. Om extra stabiliteit te bieden, zijn er gekruiste stangen aan de achterkant van het rek toegevoegd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het wiebelt of omvalt. Maak je geen zorgen als je geen doe-het-zelf-expert bent, want de montage van dit boekenrek is een fluitje van een cent. We leveren een gedetailleerde en geïllustreerde handleiding mee, zodat je stap voor stap kunt zien hoe je het rek in elkaar zet. Geniet van de vintage elegantie en de extra opbergruimte die dit Hoppa! Boekenrek met zich meebrengt in je huis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal

De Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 56 cm
Diepte: 34 cm
Hoogte: 172 cm

De Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Boekenrek in vintage-stijl met vijf planken en een metalen frame, Metaal is 5 kg.