1. Kast woonkamer
  2. Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof

Alles over Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof

4.5/5

Deze Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Vakkenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 105 cm hoogte, 105 cm breedte en 30 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof

KleurGrijs
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank8 kg
Type kastVakkenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof

De Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof is een veelzijdig en stijlvol meubelstuk dat perfect past in elke ruimte in huis. Deze 6-kubus boekenkast is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een unieke toevoeging aan het interieur. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of studeerkamer, deze kast biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Gebruik het als een traporganizer om boeken, speelgoed, kleding of andere dagelijkse benodigdheden netjes op te bergen. De Hoppa! Kubus Kast is gemaakt van hoogwaardig metaal en stof, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De zwarte kleur geeft het meubelstuk een moderne uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen. Daarnaast kan deze kast ook dienen als ruimteverdeler, waardoor je een aparte hoek kunt creëren in een grote ruimte. Kortom, de Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof is niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in elke kamer. Haal deze veelzijdige kast in huis en geniet van een opgeruimde en stijlvolle leefomgeving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof

De Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof is een Vakkenkast en dit is een Open kast.

De Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 105 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 105 cm

De Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Grijs. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Kubus Kast Metaal Stof is 8 kg.