1. Kast slaapkamer
  2. Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal

Alles over Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal

4.5/5

Deze Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 50 cm breedte en 48 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal

De Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal is een veelzijdig meubelstuk dat gemaakt is van zwart ijzer en donkerbruine vintage panelen. Met zijn afmetingen van 30 x 50 x 60 cm kan dit kastje dienen als nachtkastje, bijzettafel of zelfs als kastje in uw woonkamer. Achter de deur van dit smalle kastje bevindt zich een verrassing. Is het een ruim compartiment? Of misschien een in hoogte verstelbare plank? Terwijl uw gasten nieuwsgierig zijn naar wat er achter de deur schuilt, kunt u genieten van de waarheid. Dit meubelstuk is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Uw decoratieve items zoals souvenirs of vazen kunnen worden tentoongesteld op de bovenste plank van deze bijzettafel. De plank eronder is ideaal voor het opbergen van kranten en boeken. De montage van dit meubelstuk is eenvoudig en snel dankzij de duidelijke instructies en genummerde onderdelen. Bovendien zijn de poten verstelbaar, zodat de tafel altijd perfect in balans staat. Met de Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal haalt u niet alleen een praktisch meubelstuk in huis, maar ook een trendy en veelzijdig stuk dat uw interieur compleet zal maken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal

De Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 50 cm
Diepte: 48 cm
Hoogte: 60 cm

De Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Nachtkastje Bijzettafel/Zijtafel- Metaal is .