1. Kast slaapkamer
  2. Hoppa! Nachtkastje- Metaal

Alles over Hoppa! Nachtkastje- Metaal

4.5/5

Deze Hoppa! Nachtkastje- Metaal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 63 cm hoogte, 48 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Nachtkastje- Metaal

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Nachtkastje- Metaal

Het Hoppa! Nachtkastje-Metaal is de perfecte toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn verweerde houten look en stalen frame brengt het nachtkastje een industriële sfeer in de ruimte. De lade is gemaakt van stof en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van persoonlijke spullen, terwijl de legplank onderaan ruimte biedt voor boeken, tijdschriften of mandjes. Dit nachtkastje is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het verweerde houten uiterlijk geeft het meubelstuk een unieke uitstraling, terwijl het zwarte stalen frame zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Bovendien is het nachtkastje uitgerust met stelpootjes, zodat het altijd stabiel staat, zelfs op oneffen oppervlakken. Met het Hoppa! Nachtkastje-Metaal kun je je slaapkamer op een eenvoudige manier een industriële toets geven. Het biedt niet alleen opbergruimte, maar ook een stijlvolle en trendy uitstraling. Voeg dit nachtkastje toe aan je slaapkamer en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Nachtkastje- Metaal

De Hoppa! Nachtkastje- Metaal is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Hoppa! Nachtkastje- Metaal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 48 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 63 cm

De Hoppa! Nachtkastje- Metaal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Nachtkastje- Metaal is .