1. Kast slaapkamer
  2. Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke

Alles over Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke

4.5/5

Deze Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 52 cm hoogte, 35 cm breedte en 42 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank20 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke

"Hoppa! Nachtkastje, het nachtkastje in industrieel design dat stapelbaar is en een open compartiment heeft, is nu beschikbaar in een retro rustieke stijl. Dit bijzettafeltje combineert warme houttinten met een groot vak, waardoor het zowel functioneel als stijlvol is. Dit opvallende nachtkastje is gemaakt van stevig matzwart ijzer en heeft stevige planken met een vintage-look. Het unieke karakter, opmerkelijke duurzaamheid en het draagvermogen van 20 kg maken dit nachtkastje tot een must-have. Naast het grote vak biedt het nachtkastje ook extra opbergruimte voor uw boekencollectie. Op de bovenste plank is er voldoende ruimte voor uw glazen, een glas water en uw bedlamp. Het monteren van dit nachtkastje is eenvoudig dankzij de duidelijke instructies. Met een afmeting van 42 x 35 x 52 cm (L x B x H) past deze salontafel perfect in elke slaapkamer. Mocht u niet tevreden zijn, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Aarzel niet te lang en voeg dit prachtige nachtkastje toe aan uw interieur!".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke

De Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 35 cm
Diepte: 42 cm
Hoogte: 52 cm

De Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Nachtkastje, Nachtkastje in industrieel design, Stapelbaar nachtkastje met open compartiment, Retro, Rustieke is 20 kg.