1. Kast slaapkamer
  2. Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal

Alles over Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal

4.5/5

Deze Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Nachtkastje is een Deels open, deels dichte kast in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 40 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank15 kg
Type kastNachtkastje

Meer informatie en prijs

Omschrijving Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal

TIJD VOOR NIEUWS: Heeft u er al eens over nagedacht om uw slaapkamer op te knappen voordat u onder de dekens kruipt? Dit vintage meubelstuk van spaanplaat en metaal is precies de verandering waar u op heeft gewacht. LEZEN VOOR EEN GOEDE NACHTRUST: Een leeslampje op het bovenste plankje en uw boeken in het open compartiment. Sluit de dag af met een paar pagina's. Geniet van de gezellige sfeer die dit nachtkastje biedt. ONTDEK EEN NIEUWE WERELD: Druk lichtjes op de deur van dit compacte nachtkastje van 40 x 40 x 60 cm. Achter de deur vindt u een ruim compartiment met een in hoogte verstelbaar plankje. EENVOUDIGE MONTAGE: Dankzij de duidelijke instructies en de labels op de afzonderlijke onderdelen is de montage van dit meubelstuk snel en gemakkelijk. De verstelbare voetjes zorgen er ook voor dat het kastje perfect in balans staat. WAT U KRIJGT: Een stevig bijzettafeltje van spaanplaat en een stalen frame, een veelzijdige toevoeging die perfect is als nachtkastje of naast uw bank om uw koffie en snacks op te plaatsen. En uw kamer zal er ook nog eens mooier uitzien.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal

De Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal is een Nachtkastje en dit is een Deels open, deels dichte kast.

De Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 40 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 60 cm

De Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze Hoppa! Nachtkastje Open vak Plank en Deurtje- Houten Spaanplaat/Staal is 15 kg.