1. Kast woonkamer
  2. HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout

Alles over HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout

4.5/5

Deze HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 60 cm hoogte, 180 cm breedte en 45 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout

HUUS Tv-meubel Britt is een prachtige toevoeging aan uw woonkamer. Dit tv-meubel is gemaakt van hoogwaardig mangohout, wat zorgt voor een duurzaam en stijlvol meubelstuk. De warme bruine kleur van het hout geeft een natuurlijke en gezellige uitstraling aan uw interieur. Met zijn afmetingen van 180x45x60 cm biedt dit tv-meubel voldoende ruimte voor al uw entertainmentapparatuur. De vier lades zorgen voor handige opbergruimte, waarin u uw dvd's, afstandsbedieningen en andere accessoires gemakkelijk kunt organiseren. Het tijdloze design van dit meubelstuk past perfect bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. Het HUUS Tv-meubel Britt is met veel zorg en vakmanschap gemaakt, wat zichtbaar is in de kwaliteit en afwerking ervan. Dit meubelstuk is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in uw kamer. Bovendien zijn onze kasten en tv-meubels perfect te combineren met de andere prachtige producten uit het HUUS-assortiment, waardoor u een harmonieus geheel kunt creëren in uw interieur.

Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout

De HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 180 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 60 cm

De HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze HUUS Tv Meubel Britt4 lades Gemaakt van Mangohout is .