1. Kast woonkamer
  2. HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout

Alles over HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout

4.5/5

Deze HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Tv meubel is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand in de volgende afmetingen: 50 cm hoogte, 150 cm breedte en 40 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout

KleurBruin
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank
Type kastTv meubel

Meer informatie en prijs

Omschrijving HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout

"HUUS Tv-meubel Maud is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Dit luxe tv-meubel is vervaardigd uit hoogwaardig hout en straalt een warme bruine kleur uit. Met zijn afmetingen van 150x40x50 cm biedt dit meubel voldoende ruimte om uw televisie en andere media-apparatuur stijlvol op te bergen. Het HUUS Tv-meubel Maud is met uiterste zorg vervaardigd, waardoor u verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief product. De gedetailleerde afwerking en het elegante design maken dit meubelstuk tot een ware blikvanger in uw kamer. Daarnaast zijn onze kasten en tv-meubels perfect te combineren met de andere prachtige producten van HUUS, waardoor u een harmonieus geheel kunt creëren in uw interieur. Breng stijl en functionaliteit samen met het HUUS Tv-meubel Maud en geniet van een sfeervolle en georganiseerde woonkamer. Voeg dit meubelstuk toe aan uw collectie en ervaar de tijdloze charme en duurzaamheid die HUUS te bieden heeft.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout

De HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout is een Tv meubel en dit is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand.

De HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 150 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 50 cm

De HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze HUUS Tv-meubel Maud Luxe tv-meubelGemaakt van Hout is .