1. Kast woonkamer
  2. iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus

Alles over iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus

4.5/5

Deze iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus past misschien wel heel goed in jouw interieur. Deze Boekenkast is een Open kast in de volgende afmetingen: 127.50 cm hoogte, 20 cm breedte en 20 cm diepte. Lees verder voor nog meer specificaties. 

Specificaties iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus

KleurBruin, Zwart
MateriaalUnknown
Maximaal draagvermogen per plank6 kg
Type kastBoekenkast

Meer informatie en prijs

Omschrijving iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus

Deze prachtige hangende hoekkast van iBella Living is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan hun interieur. Met zijn vijf niveaus biedt deze kast voldoende ruimte om al je favoriete boeken, mooie planten, dierbare foto's en nog veel meer tentoon te stellen. Of je nu een gezellige woonkamer wilt creëren, een knusse slaapkamer wilt inrichten, een moderne keuken wilt upgraden of gewoon op zoek bent naar handige opbergplankjes voor je badkamer, deze hangende hoekkast past perfect bij elke ruimte. Dankzij het unieke ontwerp en de hoogwaardige materialen straalt deze kast klasse en elegantie uit, terwijl het tevens functioneel en duurzaam is. Met zijn stevige constructie en eenvoudige installatie is deze hangende hoekkast niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch in gebruik. Je kunt hem gemakkelijk aan de muur bevestigen en de hoogte van elk niveau aanpassen naar jouw wensen. Creëer een persoonlijke en unieke uitstraling in elke ruimte met deze veelzijdige hangende hoekkast van iBella Living.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Kasten, je vindt ze in alle soorten en maten. In allerlei kleuren, materialen, opstellingen en open of dichte kasten. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En daar schiet ik te hulp! Ik verklein het aantal te onderzoeken kasten al voor jou door de slechte kasten van de goede te scheiden. Zo vindt jij zeker weten een goede kwaliteit kast.

Veelgestelde vragen over deze iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus

De iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus is een Boekenkast en dit is een Open kast.

De iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 20 cm
Diepte: 20 cm
Hoogte: 127.50 cm

De iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus is gemaakt van Unknown en verkrijgbaar in de kleur Bruin, Zwart. 

Het maximaal draagvermogen per plank van deze iBella Living Hangende Hoekkast Boekenkast met 5 niveaus is 6 kg.